multumesc am lamurit problema
ce mi-a scot persoana respectiva nu e certificatul de nastere al copilului,mi a scos certificat care dovedeste ca are cetatenie olandeza ,nu s a exprimat corect la primarie
de asta nu era trecut datele parintilor,noroc ca ne am uitat noi mai atent si am dat si search pe google sa vedem cum arata un extras de nastere olandez
acum am trimis o din nou pe persoana care imi mi a scos actele sa imi scoate certificatul de nastere al copilului
oricum va multumesc
iar actele care demosntreaza cetatenia olandeza cea a sotului si al copilului sunt valabile doar 3 luni
acum am inteles
multumesc pt raspuns
si inca o intrebare exista cumva mai multe tipuri de extrase multilingve ?A.?B?
Am primit extrasele multilingve DIN OLANDA de casatorie si de nastere al copilului si am vazut ca pe certificatul de nastere al copilului sunt trecute numai datele ei,numele,prenumele,locul nasterii dar datele parintilor nu sunt trecuteasa sunt la ei certificatele de nastere
voi avea probleme in Romania cand voi scoate certificatul de nastere al copilului ,daca pe certificat nu sunt trecute si datele parintilor?
oricum datele noastre sunt trecute in certificatul de casatorie
va multumesc
buna
aceeasi prbl o am si eu
m am casatorit in Olanda si acolo de mult se dau aceste extracte multilingve dar nu erau recunoscute in Romania decat daca erau apostilate
acum de cand Romania a aderat si ea la conventia nr 16 se spune ca nu mai trebuie pusa apostialade la Haga pe ele,nu mai trebuie traduse,apostilate,legalizate
sunt recunoscute international
deci sipe teritoriul tarii noastre
BUNA ZIUA
AS DORI SA STIU VALABILITATEA EXTRACTELOR MULTILINGE EMISE DE OLANDEA PE TERITORIUL ROMANIEI
Deci IN 2005 M AM CASATORIT IN OLANDA ,sotul meu fiind cu dubla cetatenie iordanian -olandez
iar in 2006 an nascut o fetita tot in Olanda,pana in ziua de astazi nu am facut transcrierea actelor de stare civila deoarece n am stiut ca pe acte trebuie pusa Apostila de la HAGA ,ulterior ne am mutat in Iordania si nu am mai avut posibilitatea sa pun acea stampila pe acte
de curand sotul a facut procura la cineva din Olanda care ne a scos din nou extractele multilingve de casatorie si de nastere al copilului dar a spus ca sunt valabile doar 3 luni pe teritoriul Romaniei
deci in Ianuarie actele expira,iar eu vreau sa fac inscrierea actelor civila la vara 2014 cand voi merge acasa
intrebarea mea este trebuie sa scot din nou aceste extracte din Olanda
vroiam sa mai stiu daca pe extractelemultilingve mai trebuie pusa si apostila de la Haga?
va multumesc
Buna seara
locuiesc in Iordania si doresc sa ii fac tatalui meu o procura prin ambasada romana din Aman ,pt a putea sa imi scoata certidicatul de nastere al copilului si certificatul de casatorie in Romania,
de ce acte am nevoie de la tatal meu?eu nu am nici un act aici de-al dumnealui ,am numai datele lui personale
se poate face procura numai pe baza datelor lui din buletin?s au trebuie sa imi trimita copia dupa buletin
multumesc