avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura speciala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura speciala

Buna seara
locuiesc in Iordania si doresc sa ii fac tatalui meu o procura prin ambasada romana din Aman ,pt a putea sa imi scoata certidicatul de nastere al copilului si certificatul de casatorie in Romania,
de ce acte am nevoie de la tatal meu?eu nu am nici un act aici de-al dumnealui ,am numai datele lui personale
se poate face procura numai pe baza datelor lui din buletin?s au trebuie sa imi trimita copia dupa buletin
multumesc
Cel mai recent răspuns: Kristinika , utilizator 15:02, 22 Noiembrie 2013
Ar fi bine sa va trimita o copie de pe bulletin sa nu intampinati probleme cu functionarii ambasadei....este sufficienta o copie de pe buletin, insa daca este legalizata la un notariat din Romania, este si mai bine...succes
Nu e nevoie de nicio copie, nici legalizata nici simpla insa pentru a evita eventualele greseli care pot face procura inutilizabila (cifra CNP, litera nume etc.) este bine sa aveti un scan al CI.
Daca nu poate sa va trimita pentru ca nu are mijloace tehnice asigurati-va ca ii dati functionarului consular datele corecte si verificati procura foarte atent inainte de a pleca din fata lui ca sa v-o poata rectifica in caz ca a gresit.
multumesc pt informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pierdut in olanda -ce se face in aceasta situatie??? Denisse Pop Denisse Pop Buna seara!sotul meu locuieste si lucreaza in Olanda,eu momentan sunt in Romania, si-a pierdut buletinul si pasaport nu are.ce poate face in acest caz?isi ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata in strainatate mriulian mriulian Buna seara, Mi-a expirat cartea de identitate in Spania, se poate sa trimit imputernicire si actele vechi in Romania si sa mi-o refaca un prieten? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare certificat de nastere model vechi in certificat nou si apostilare burgundy burgundy Buna ziua, Am cautat mai multe informatii dar nu imi este foarte clar cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul urmator. Fratele meu vrea sa se ... (vezi toată discuția)