avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate trimut

Activitate trimut

Răspuns la discuția fisa postului
buna ziua
va multumesc pentru informatii
nu sunt incurajatoare dar....
responsabilitatea intocmirii fisei postului revine sefului ierarhic superior
in cazul acesta fisa postului a fost intocmita de seful de birou, care si el este implicat in acest caz cu aceiasi incadrare(dar spre deosebire de mine ea a dat cu subsemnatul la DNA la momentul in care a inceput cercetare in anul 2003)iar eu nu am fost chemat.Eu am fost chemat doar in 2006.de ce totusi daca as fi implicat nu am fost chemat si la DNA in acea perioada cand au fost chemati toti cei implicati
curios este faptul ca in acea perioada eu am doua fise de post: 1. pe inspector debutant (care este cea corecta pt acea perioada) 2. una de consilier care nu puteam face obiectul pt ca eram debutant
din punctul meu de vedere s-au facut mismasuri cu fisa postului
Astept in continuare raspunsul dumneavoastra
va multumesc
Discuție fisa postului
buna ziua
am o mare rugaminte de a-mi raspunde la o intrebare
functionar public debutant -fisa postului nesemnata de director
functionarul participa prin decizia directorului la deschiderea de oferte.Se semneaza un prioces verbal de deschidere a ofertelor (oferta tehnica si nu financiara), iar in urma deliberarilor se desemneaza un castigator.Fondurile pt aceasta selectie de oferta sunt din bug de stat
Ulterior , in urma unor sesizari intervine politia si se constata ca s-a prejudiciat bug de stat.Au fost chemati sa dea declaratie toti care au aparut in acte (in speta pt aceasta persoana doar pe procesul verbal) ne avand legatura cu partea financiara, iar in fisa postului are monitorizare contracte dar nu pe cele din bugetul de stat.
Este posibil ca doar in urma unei singure declaratii data la politie sa se faca incadrare de abuz in serv in forma calificata?
daca acea fisa a postului nu este vizata de dir executiv are vreo valoare in cazul in care se va ajunge in instanta?

Răspuns la discuția contestatie PV amenda auto
in cazul in care, nu-mi angajej avocat?
as dori sa aflu care ar putea fi cuantumul pentru cheltielile de judecata in cazul depunerii unei contestatii la un PV de amenda auto
va multumesc