avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate RATAMAS

Activitate RATAMAS

ce pot face daca:instanta numeste un expert in ..brevet inventie spec in TCM cind
Brevetul este din domeniul TERMOTEHNICA? si in plus scrie aberatii asa zis stiintifice!!/contrazicind chiar legi simple invatzate in liceu/ Am sesizat instanta dar ..scuze i' i se..rupe..si vrea sa o si platesc..cea ce nu voi face!!/..unul din raspunsuri a fost/!! jud nu trebuie sa stie nici regula de 3 simple!! expertul are zapisca asa ca se increde in el! nu posibilitatea contraesxpertizei ma intereseaza ci cum am putea sa scapam de astfel de...sarlatani /e clar ca trebuia sa sesizeze instanta ca nu e domeniul ei!!!/de fapt expertul in cauza nu corespunde la nici un capitol ..cerut de lege,astazi e si mediator si director la import export deci nici nu practica meseria invatzata// a scris prostii de 100 de pagini ..dind cu presupusu si dupa cum se stie se plateste la...KM sau Tone de hirtie folosite..
sunt inginer si mandru pt ... i mi vine sa inpusc "REXPERTI "de acest gen care fac de rusine meseria de inginer pt 2 bani...un DENUNT PENAL?ar folosi? apropo procesul dureaza de 10 /zece /ani din cauza altui TCM ist de "valoare" care nu a respectat nici prevederile legale..
inca o intrebare:un expert numit acum un an!! tot scrie instantei ca nu poate raspunde pt ca nu primeste datele necesare...!lasind la o parte ca intrebarea este...fara calificativ.. pt ca instanta stia si acum 3 ani ca nu exista datele!!/nici nu le va primii pt ca au fost distruse de adv mei/iar instanta ii tot acorda noi termene!!! pina cind ...?? pastele cailor??? ..apropo amanarile sunt clar in favoarea adv..sterg toate urmele/SIF Transilvania!! FAVORIZAREA infractorului e clara!!!/folosirea inventiei este CLAR DOVEDITA prin MARTORI si inscrusuri!!/