avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate claudiuferlai

Activitate claudiuferlai

Mentionez ca nu ma incanta formularea unei contestatii in anulare pe "s-a dat mai mult decat legea" pentru ca ilegalitatea e mai mare de atat, probele nefiind in nici un fel luate in considerare pentru una dintre parti, a mea, si impotriva careia s-a decis fara nici un fel de analiza, iar la recurs am inteles ca e doar asa...o formalitate(poate doar pentru a mai motiva cineva niste cheltuieli) pentru ca oricum toate recursurile se resping....
Buna ziua, pana la mincinosii de la CEDO, in cazul unui dosar civil, atunci cand s-a hotarat o decizie definitiva, dar ilegala in primul rand ( pentru ca s-a dat mai mult decat cere legea si impotriva probelor dosarului cauzei), si mai mult, imorala, prin abuz de putere decizionala, noi, astia care platim legea si ne supunem ei, mai mult la mai dam si pensii "speciale" unor scursuri pline de lenevie si care se prevaleaza de puterea decizionala fara a putea fi trasi la raspundere (legal), cum atacam aceste decizii definitive? Ma refer la un dosar civil de reincredintare a minorului. E nevoie sa merg la mahalalele de la TV? Multumesc de sfaturi, cu scuzele de rigoare vizavi de exprimarea "dura", dar cine are logica stie ca la fel reactionam toti cabd suntem nedreptatiti, mai mult, ni se calaca in picioare viata si familia.
A
Răspuns la discuția Art 287 ncp
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Art 287 ncp
Mulțumesc de răspuns. Există vreo sugestie pe latura penală a vreunui articol de lege încălcat în situația expusă?
A nu reveni la numele anterior când aceasta este dispus în mod definitiv de o instanță eu o înțeleg nerespectarea unei hotărâri definitive. Asta din prisma unui necunoscător. de aceea caut sugestii aici. Mulțumesc.
Discuție Art 287 ncp
Buna ziua,
Se considera nerespectarea unei hotarari judecatoresti, cu incadrare la art 287 noul cod penal, faptul ca dupa aproape 2 ani de la o sentinta definitiva o persoana nu revine la numele dinaintea casatoriei prin neschimbarea cartii de identitate si implicit nici a numelui inregistrat la evidenta populatiei iar pe acest nume, cat si fosta adresa a persoanei in cauza, la care nu mai locuieste, se primeste corespondenta agasanta de avertizari, amenzi, penalizari, recuperari creante?
Multumesc.
nu am venituri....?
Multumesc de raspuns, dar specificul intrebarii mele este daca taxa de timbru va trebui platita in procent functie de suma de bani solicitata ca daune ori m-as incadra la un timbraj simplu ce sa NU se constituie si dintr- un procent din suma solicitata......este impotriva statului, deci nu pot plati pe contravenient sau infractor pentru ca tot acesta sa-mi acorde mie daune....si am vazut situatia in care solicitatrea de daune nu se timbreaza cu procent din suma solicitata.
Multumesc.
Buna ziua,
Am citit un pic topic-urile referitoare la timbrajul chemarii in judecata cu solicitare de daune dar am putine nelamuriri in sensul:
daca depun cerere de chemare in judecata a pe art 52 Constitutia Romaniei pe vatamarea mea si a unei parti din familie de catre mai multe institutii de autoritate publica cu solicitare de despagubiri trebuie sa platesc timbraj procentual in functie de suma solicitata asa cum este in oug/2013?
Daca da sunt curios de ce trebuie sa platesc taxa statului care de fapt trebuie sa ma plateasca pe mine pentru ca m-a adus vatamare?
Adica pentru ca statul a gresit eu trebuie sa platesc taxa?
NU!? Sunt nebun?....Curios.....cum asocierea unor persoane se poate numi constituire de grup organizat dar asocierea unor institutii, care prin cumularea actiunilor lor duc la un rezultat comun nu se poate numi constituire de grup organizat....mai ales ca institutiile functioneaza in slujba celor ce respecta legile.....nu sunt drepturile omului incalcate astfel?