Am rugamintea sa-mi spuneti in ce conditii, banca la care am creditul imi poate bloca contul de salariu deshis la o alta banca ( alta decat cea de la care am contractat creditul). Mi se poate bloca contul de salariu ( deschis la o alta banca )in conditiile in care am o restanta la banca la care am facut creditul? este legal?Va multumesc.
multumesc am inteles dar va rog sa-mi spuneti la acea actiune instanta a dispus si expertiza
tehnica judiciar pe care eu am facuto si pentru care am platit 800 lei macar aceea o mai pot folosi in noua actiune va multumesc
da, dar nu a anulata ca ne fost anulata ca netimbrata, ci ca insuficient timbrata. eu mai datoram diferenta pana la 1400 lei si nicidecum 3700 lei.nu exista vreo cale extraordinara de atac pe care sa o pot folosi spre a arata ca m-a speriat aceea suma de 3700 lei care de fapt nu stiu de unde au scos-o?
multumesc
Buna seara
am urmatoarea problema ; in anul2011 am facut o cerere la judecatoria buftea avand ca obiect actiune in constatare pentru care am timbrat cu 711lei instanta a considerat ca trebuie suplimentata taxa pina la 1400 lei iar in incheierea de sedinta a scris ca trebuie sa achit 3700 lei m-am speriat ca nu aveam atitia bani si nu am mai achitat nimic astfel a anulat cererea ca insuficient timbratain sedinta din 12 01 2012 .aveam dreptul la apel in 15 zile dar de suparare nu am facut nimic .acum tot citind acea incheiere observ ca a fost greseala de calcul ca taxa de timbru era de fapt 711cat am achitat si diferenta pina la1400 lei ce mai pot face acum ca daca o iau de la capat trebuie sa timbrez din nou deci la cei 711 lei sa le pen crece ;va rog indrumati-ma cum pot redeschide acel dodar pentru a nu pierde cei711 lei sunt un om de 8o ani cu o pensie de 742lei va multumesc anticipat.ma intrb ca prostul de unde a scos acea blestemata valoare a taxei de timbru de3700lei cu siguranta a gresit.
Va rog sa-mi spuneti daca pot cere la instanta reabilitare a pentru o condamnare de 5 ani de la eliberare au trecut 7 ani;am platit cheltuieli de judecata dar mai am de
platit prejudiciul de 20.000 ron pe care nu pot sa ii mai platesc ,pot invoca prescriptia sau un alt motiv.Va rog frumos sa ma indrumati.
Va multumesc frumos.