avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile_1962

Activitate Vasile_1962

Răspuns la discuția Calcul pensie
Va multumesc!
Răspuns la discuția Calcul pensie
Va multumesc!!!
Discuție Calcul pensie
Sunt nascut la 21 iulie 1962, am o vechime de 27,8 luni grupa unu apoi conditii speciale cu un venit mediu brut de 900 mil anual! As putea afla cu aproximatie cam ce punctaj lunar ar fi?? Va multumesc!
Discuție Calcul pensie
Buna ziua!Pot afla la un venit mediu brut de 900 mil anual realizat in grupa unu apoi conditii speciale cam ce punctaj lunar ar trebuii sa obtin??Va multumesc!
Răspuns la discuția Salarii compensatorii
Am incercat insa totu-i secret!Bani au disparut demult!!
In ianuarie 2002 serviciul mecano energetic platforme marine Petromar C-ta A fost externalizat si preluat de o firma privata.Cum pot afla daca ni sau dat salarii compensatorii??Va multumesc!
Răspuns la discuția pensionare
Va multumesc!Eram putin derutat intrucat am avut venituri peste medie si nu intelegeam de ce voi fi limitart!
Răspuns la discuția pensionare
Buna ziua!!!Nu am inteles raspunsul!!Eu am spus ca pensia mea lunara nu poate fi mai mare de 5 puncte chiar daca ar iesi mai mare din calcule!!Din discutii cu colegi am inteles ca exista o Ordonanta data de Boc care nu permite ca valoare lunara a unei pensii sa fie mai mare de 5 puncte!Va multumesc!
Răspuns la discuția pensionare
Buna ziua!!!Va multumesc pt raspuns!In toti acesti ani adica din iulie 1987pana in prezent am lucrat efectiv grupa 1 apoi conditii speciale!ar mai fi o nelamurire DACA POT DEPASI LA CALCULUL PENSIE 5 Puncte!Din cate am inteles exista o ordonanta de guvern care nu permite mai mult de 5 puncte indiferent daca ai cotizat mai mult!Va multumesc anticipat!
Discuție pensionare
Buna ziua!!Sunt nascut la 21 iul 1962 .Din iulie 1987 lucrez pe platforme petroliere marine respectiv grupa 1 apoi a devenit conditii speciale [deosebite] de munca pana in prezent!As vrea sa stiu cand ma pot pensiona!!Va multumesc!!