avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

In ianuarie 2002 serviciul mecano energetic platforme marine Petromar C-ta A fost externalizat si preluat de o firma privata.Cum pot afla daca ni sau dat salarii compensatorii??Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 27 Martie 2015
Pueti intreba la fostul angajator sau la fostii colegi.
Am incercat insa totu-i secret!Bani au disparut demult!!
Intr-adevar, a trecut ceva vreme si chiar daca ati fi aflat ca s-au acordat , in prezent nu mai puteti face ceva pentreu a se recupera banii respectivi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutia actuala: zborul misterios nucu$ nucu$ Sa fie numai speculatii? Iata ce se (poate) ascunde in umbra unui insucces suspicios: Misterul “Zborului 370″ al avionului malaiezian ... (vezi toată discuția)
Cum pot reveni la serviciu legal? stefy2007 stefy2007 Buna ziua! In 30.12.2009 se termina concediul pentru crestere copil si ar trebui sa revin la serviciu. Am fost pe la firma sa ma interesez ce mai este pe ... (vezi toată discuția)
Fost angajat la o firma in insolventa VoineaM VoineaM Buna ziua, Am si eu o situatie neplacuta cu fostul angajator. In momentul in care ne-am dat demisia (eu si colegele mele) angajatorul era dator la noi cu ... (vezi toată discuția)