avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate adolf84

Activitate adolf84

am crezut ca se va scimba cu ceva raspunsurile dumneavoastra dupa acel detaliu, abaia acum mi-am adus aminte ca am o somatie de la ei, de aia vam si scris, , atunci sa inteleg ca pot dormi linistit
ce va urma mai departe? acum voi putea fi cercetat penal? sau ce mi se va intimpla ?
am uitat sa mai specific un detaliu despre care am uitat, abia acum mi-am adus aminte. Mia venit acasa o somatie de plata stampilata si semnata, de la Societatea Civila Profesionalade Executori Judecatoresti Ionesc, Serbanescu,si Peticaru, care imi cere ca pina maine sa efectuez plata integrala a restantei altfel procedurile de colectare vor continua pana la realizarea integrala acreantei creditotrului cesionar, iar debitul total va creste zilnic prin acumularea de penalitatii de intarziere. Oare acum cu acest detaliu ce am uitat sa vil comunic se va scimba situatia mea? sau ce urmari vor fi acum?
asta am vrut sa va intreb, dar nu am stiut cum sa formulez, va multumesc frumos pentru tot interesul dumneavoastra de a ajuta oamenii ce au nevoie de niste sfaturi, sper sa dorm si eu in seara asta, toate cele bune, va multumesc din suflet
nu intelegeti, ma suna de la top factoring de 3-5 ori pe saptamina si imi spune ca ma da in judecata si ma executa silit, nici nu mai pot dormi noaptea, sigur nu imi pot face nimic mie, ma refer persoanei mele, am inteles ca cu restul familiei nu are nimic, dar cu mine?
dar eu nu am nimic pe nume, nici macar incaltamintea, ce mi se poate intimpla?
buna ziua, in urma cu mai bine de 7 ani , am avut un contract la [editat] romania, pt telefonie mobila( am avut aboanment ), dupa ce nu am mai platit abonamentul, cei de la [editat] romania au trimis dosarul la sc [ editat] care ma streseaza cu telefone si scrisorii, sa le achit o suma enorma de banii, sau voi fi executat silit. Eu sunt casnic, nu am un loc de munca,nu am un venit, si locuiesc in apartamentul mamei, care este pe numele ei, nu am nici un bun pe nume, acum va rog sa imi raspundeti cind puteti la urmatoarea intrebare :au dreptul sa scoata locuinta mamei la licitatie inclusiv lururile din casa ? toate lucrurile din casa sunt pe numele ei. va multumesc si astept un raspuns