avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru datorii telefonie
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru datorii telefonie

buna ziua, in urma cu mai bine de 7 ani , am avut un contract la [editat] romania, pt telefonie mobila( am avut aboanment ), dupa ce nu am mai platit abonamentul, cei de la [editat] romania au trimis dosarul la sc [ editat] care ma streseaza cu telefone si scrisorii, sa le achit o suma enorma de banii, sau voi fi executat silit. Eu sunt casnic, nu am un loc de munca,nu am un venit, si locuiesc in apartamentul mamei, care este pe numele ei, nu am nici un bun pe nume, acum va rog sa imi raspundeti cind puteti la urmatoarea intrebare :au dreptul sa scoata locuinta mamei la licitatie inclusiv lururile din casa ? toate lucrurile din casa sunt pe numele ei. va multumesc si astept un raspuns
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
adolf84, utilizator
Cel mai recent răspuns: adolf84 , utilizator 19:20, 26 Noiembrie 2013
Nu se pot executa bunurile sau veniturile mamei, ci doar ale dvs.
dar eu nu am nimic pe nume, nici macar incaltamintea, ce mi se poate intimpla?
Cam...nimic. :)
nu intelegeti, ma suna de la top factoring de 3-5 ori pe saptamina si imi spune ca ma da in judecata si ma executa silit, nici nu mai pot dormi noaptea, sigur nu imi pot face nimic mie, ma refer persoanei mele, am inteles ca cu restul familiei nu are nimic, dar cu mine?
Domnule, daca aveti bunuri, vi le pot executa silit. Daca nu aveti, si ati zis ca nu aveti, ce sa va faca? O sa va ia tenesii pe care nu ii aveti? Penal nu raspundeti, daca de asta va e teama.

Alte discuții în legătură

Somatie firma de recuperari creante onuflorin23 onuflorin23 Buna ziua.Astazi am primit o somatie de la la o societate civila de executori judecatoresti Ionescu,Serbanescu si Petricaru prin care imi cere sa platesc 4652 ... (vezi toată discuția)
Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)
Executare silitã persoanã decedatã MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună seara, vă rog să ma ajutaţi şi pe mine în următoarea problemă: Soţul meu a primit o locuinţă pe bază de testament de la mătuşa mamei lui dar ... (vezi toată discuția)