avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate gabizugravel

Activitate gabizugravel

Răspuns la discuția Firma insolventa datorii anulate?
La "situatie juridica,scrie:insolvabilitate fara bunuri urmaribile".Persoana a vandut tot in Romania, iar asociatul a fost doar cu numele.
Este foarte explicit acel articol.Doar daca nu vrei sa intelegi ce scrie acolo nu ai sa intelegi.Multumesc frumos.
ITMul din judetul meu nu aplica hotararile Curtii Europene de Justitie.Exista o lege care ii obliga sa faca asta sau fiecare face cum vrea?Juristul din unitate asa a spus cand i s-au cerut lamuriri.
Multumesc pt raspunsuri.Sper sa rezolv aceasta problema in curand,
Daca o firma a fost declarata insolventa,atunci datoriile vor fi anulate?Administratorul daca refuza sa plateasca datoriile si neavand nici bunuri urmaribile,acestea(datoriile) vor fi oprite asociatului?
In urma cu cateva luni, sporul de antena a fost taiat pe motiv ca "asa prevede lege", fara a se face masuratorile necesare.In momentul cand angajatii au intrebat :"de ce nu se solicita o firma care sa execute aceste masuratori?", angajatorul a spus ca nivelul de radiatii este cel precizat de producator, deci in limitele legii.Aparatura este pusa de cativa ani, iar intre timp nu s-a mai facut nici o verificare a acelei aparaturi.Mentionez ca 99% din orele de lucru, stam in acel mediu.
Acum am fost informata ca, de fapt, acest lucru a fost impus de ITM.
Unor colegi le-au fost opriti bani din acest motiv.Reclamatia trebuie facuta la ITM ?
Au adus ca argument : "numarul de zile de concediu, se dau in functie de numarul de zile lucrate efectiv in acel an".
In cursul anului am avut 5 zile de concediu medical, motiv pt care firma mi-a taiat 1 zi din concediu de odihna.Aceeasi problema o au si alti angajati.Pana in acest an nu a fost asa.Este legal?