ITMul din judetul meu nu aplica hotararile Curtii Europene de Justitie.Exista o lege care ii obliga sa faca asta sau fiecare face cum vrea?Juristul din unitate asa a spus cand i s-au cerut lamuriri.
Daca o firma a fost declarata insolventa,atunci datoriile vor fi anulate?Administratorul daca refuza sa plateasca datoriile si neavand nici bunuri urmaribile,acestea(datoriile) vor fi oprite asociatului?
In urma cu cateva luni, sporul de antena a fost taiat pe motiv ca "asa prevede lege", fara a se face masuratorile necesare.In momentul cand angajatii au intrebat :"de ce nu se solicita o firma care sa execute aceste masuratori?", angajatorul a spus ca nivelul de radiatii este cel precizat de producator, deci in limitele legii.Aparatura este pusa de cativa ani, iar intre timp nu s-a mai facut nici o verificare a acelei aparaturi.Mentionez ca 99% din orele de lucru, stam in acel mediu.
In cursul anului am avut 5 zile de concediu medical, motiv pt care firma mi-a taiat 1 zi din concediu de odihna.Aceeasi problema o au si alti angajati.Pana in acest an nu a fost asa.Este legal?