avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate gabipopescu2001

Activitate gabipopescu2001

Buna ziua,
Am achizitionat impreuna cu sotia un apartament prin Prima Casa.Parintii mei au vandut o proprietate si mi-au dat banii cu care am achitat jumatate din valoarea apartamentului.Nu ne mai intelegem si vrem sa divortam.Casa se va imparti la jumatate sau se va tine cont de faptul ca jumatate din valoare a fost achitata din bani proveniti de la ai mei?
Răspuns la discuția Vanzare apartament
Pentru evacuarea copilului major din apartament ce pasi trebuiesc facuti?multumesc
Răspuns la discuția Vanzare apartament
1.Cum se poate proceda daca unul dintre copii se impotriveste vanzarii dupa ce se efectueaza succesiunea?
2.poate fi despagubit?
Este si cel ce a ramas in apartament cu mama, celalalt copil s-a casatorit si s-a mutat cu sotul.Un aspect f important este ca cel ramas in apartament refuza plata cheltuielilor lunare commune (intretinere, curent electric, cablu tv), si se foloseste de amenintari directe pentru a impiedica vinderea apartamentului.
In aceste conditii mama doreste vanzarea apartamentului si impartirea banilor conform dreptului de mostenire sau evacuarea copilului din casa.
Care ar fi variantele corecte?
multumesc
Buna seara,
se da situatia:apartament proprietate personala detinut de mamasi tata.tatal a decedat.exista doi copii majori.mama poate vinde apartamentul sau este conditionata in vreun fel de cei doi copii?va rog sa ma ajutati cu niste informatii.multumesc