Dar el sustine ca nu tb sa imparta banii la jumatate cu mn pt ca spune ca el a avut cu cativa zeci de invitati in plus.de asemenea el spune ca a avut masina si inaintea casatoriei cu mine,insa eu precizez ca de la momentul casatoriei el a schimbat8masini avand anumute nemultumiri.insa toate acelea tot in timpul casatiriei au fist cumparate,revandute etc. In acest caz mie mi se mai cuvine ceva?
Buna seara!eu si sotul meu suntem in divort insa in curamd acesta se va incheia
Din cauza unor probleme cu sotul,acum o luna ei m-am mutat la parintii mei impreina cu fiul nostru in varsta de1an si4luni.sotul meu detine in banca doar pe numele lui suma de aproape8000de euro,bani obtinuti in urma nuntii noastre.De asemenea el detine si un autoturism cumparat tot dupa nunta.impreuna insa avem un apartament cumparat prin prima casa de2ani de zile.cum se va face partajul?eu am dreptul la banii din banca doar in functie dw cati oameni au venit la nunta din partea mea sau banii se impart la jumatate?de asemenea ar tb impartit si autoturismul desi de la inceputul casniciei sotul meu a schimbat mai multe masini,insa toate inclusiv ultima a fost cumparata in timpul casatoriei?totodata eu nu mi-as dori decat ce e legal sa primesc din banii din banca si legat de autoturism.la apartament nu am pretentii deoarece nu mi-as putea peemite sa achit ratele si sunt dispusa sa ii cedez partea mea sotului
Va multumesc
Buna ziua!dupa2ani si jumatate de c
asnicie am decis sa divortez de sotul meu desi avem un copil de1an si4luni
.decizia a fost una gandita deoarece acesta era violent.am plecat la parintio mei cu copilul iar acum suntem in divort de o luna de zile.in tot acest timp sotul nu a dorit sa imi dea de buna voie suma de bani aferenta mie el fiind titilarul unui cont de aproape8000de euro,bani obtinuti in urma nuntii noastre din octombrie 2012.ce pot face?sa deschid partaj dupa divort?care sunt drepturile mele la acei bani?