avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj

Buna ziua!dupa2ani si jumatate de c
asnicie am decis sa divortez de sotul meu desi avem un copil de1an si4luni
.decizia a fost una gandita deoarece acesta era violent.am plecat la parintio mei cu copilul iar acum suntem in divort de o luna de zile.in tot acest timp sotul nu a dorit sa imi dea de buna voie suma de bani aferenta mie el fiind titilarul unui cont de aproape8000de euro,bani obtinuti in urma nuntii noastre din octombrie 2012.ce pot face?sa deschid partaj dupa divort?care sunt drepturile mele la acei bani?

Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 23:15, 29 Noiembrie 2013
Sigur ca puteti cere partajul, aveti dreptul a jumatate din bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii de nunta partaj andreiionel andreiionel Am avut in anii de casnicie atat o nunta cat si botez. parintii mei au contribuit cu o suma de bani de fapt jumatate din suma. stiu ca ... (vezi toată discuția)
Cum se face partajul? izabella_m1990 izabella_m1990 Buna seara!eu si sotul meu suntem in divort insa in curamd acesta se va incheia Din cauza unor probleme cu sotul,acum o luna ei m-am mutat la parintii mei ... (vezi toată discuția)
Impartire bani divort cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pt ca sotul sa nu-mi ia banii la divort. Situatia este urmatoarea: - salariul meu este cel putin dublu fata ... (vezi toată discuția)