avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaGeo

Activitate CristinaGeo

Buna ziua .
Am 17 ani jumate , sunt insarcinata in 7 luni .
Tatal copilului este major (22 de ani ) , parinti mei sunt divortati .
Mama mea este plecata in strainatate iar tatal meu este in tara .
Insa locuiesc cu bunica mea din partea mamei.
As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru casatoria civila in cazul in care ambii parinti sunt deacord cu sarcina si cu casatoria .
Mentionez ca mama mea nu poate veni in tara decat in noiembrie cand voi naste .
Multumesc :) !
Răspuns la discuția Am 16 ani si vreau sa ma mut
Am mai avut o problema cu ei în care spuneau ceva de genul ca relația noastră e total ilegală și imorală .Este posibil ca ei sa implice poliția ca sa ma ducă înapoi acasă ?
Casa este trecuta pe numele bunicului meu ( decedat ) , însa bunicii mele ii este frica de scandal și de unchiul meu în mare parte.
Am 16 ani și doresc sa ma mut împreuna cu iubitul meu(22 de ani). Nu vreau sa fug de acasă , vreau sa discut cu bunica mea și sper ca ea sa fie de acord . Ea va ști unde ne mutam și va putea sa ne viziteze, la fel cum o sa o facem și noi. Nu doresc sa rup legătura cu ea sau sa dispar complet din viata ei . Școala de asemenea ,am sa o continui .
Prima oara m-am gândit ca el sa se mute la mine din moment ce spațiul nu era o problema. Însa el nu a fost de acord ,nedorind sa se simtă ca o povara pe spatele bunicii mele chiar dacă ar contribui la banii din casa.O alta problema cu mutatul la mine ar fi fost unchiul meu și mătușa ( avem curte comuna cu cei doi ), cei doi sunt în continui pe capul bunicii mele și împotriva relației mele cu el. Recent a cei doi au spus ca și el ( iubitul meu) ar trebui sa contribuie la plata apei( apa, impozitul și gunoiul se plătesc la comun .) caci , spun ei ,el sta toată ziua la noi ..chiar dacă el nu s-a mutat la noi .Întrebarea mea este aceasta ; dacă ma mut cu iubitul meu iar bunica mea și mama mea ( lucrează în străinătate momentan )sunt de acord , îmi continui scoală și locuiesc în condiții decente , unchiul și mătușa mea au dreptul sa intervină , legal privind? Pentru ca sincer, ma aștept ca cei doi sa o facă , pornind un scandal imens....