Buna ziua !
Am lucrat in domeniul pariurilor sportive undeva la 7,8 luni ... curând mi-am dat demisia dar nerespectând preavizul de 31 de zile!!! spus de către angajator (noi am discutat la telefon și mi sa spus sa stau la locul de munca pana găsește înlocuitori și așa am făcut )
Ma amenință ca nu îmi da salariul pentru ca a găsit lipsa in agenție și ca acea lipsa va fi achitata de către angajați ( noi avem probe împotriva lui ca nu exista lipsuri deoarece avem statistica scrisă zi de zi ) și din cauza preavizului nerespectat (deșii eu am respectat ce am vorbit la telefon ) .
Tin sa Menționez ca nu am vrut sa mai continui și după aceste amenințări deoarece angajatorul nu respecta promisiunile făcute către angajați :
1. Am contract de 4 ore Deșii eu lucrez 12
2 nu am primit niciodată salariul la timp
3 nu am copie de pe contract și consider ca este dreptul meu sa dețin copia
4 nu respecta programul stabilit
5 are sa ne achite salarii in prezent din luna Februarie sau Martie . Plus alte nereguli .
As dorii dacă se poate sa ma ajutați cu un sfat deoarece eu îmi vreau drepturile (mai exact banii pentru care am muncit )
Mulțumesc !
Buna ziua ! Ma numesc MANOLACHE ELENA si am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati ! Contractul meu de munca ... data angajarii este de 5.06.2012,iar contractul de munca este incheiat pe 14.06.2013 intre timp pe data de 22.02.2013am nascut ,nu am zile de absente nemotivate pe perioada derularii contractului si as vrea sa stiu daca pot beneficia de un ajutor sau indemnizatie ?? Va multumesc !