avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate irinaszekely

Activitate irinaszekely

Răspuns la discuția suspendare activitate srl
Ma refer strict la datoriile acumulate de noul impozit forfetar. Alt gen de datorii nu exista.
Răspuns la discuția suspendare activitate srl
Va multumesc mult pentru raspuns. Din pacate asa stiam si eu, dar nu eram sigura. As dori sa va mai intreb, daca stiti in ce masura raspunde asociatul unic al unui SRL pentru datoriile firmei. Raspunde cu bunurile personale, sau doar cu cele ale firmei?
Buna ziua!

Am o firma a carei activitate a fost suspendata timp de 3 ani, dupa care am reluat activitatea. Insa, cu noua lege a impozitului forfetar, as vrea sa-i suspend din nou activitatea, deoarece o lichidare costa cam 1500 lei. Se mai poate face inca o data suspendare de activitate, sau acest lucru se poate face o singura data?

Multumesc pentru ajutor.
Răspuns la discuția intrebare
va multumesc mult de informatii. va doresc o seara buna si o duminica placuta!
Răspuns la discuția intrebare
Va multumesc pt.promptitudine; asa ma gandeam si eu. Puteti sa-mi spuneti unde ma pot interesa de procedura legata de un proces? sau unde pot citi despre asta?
Discuție intrebare
Buna ziua! As avea si eu o intrebare: pentru un proces civil am nevoie sa fiu reprezentata in instanta de catre un avocat, sau ma pot reprezenta singura, si in acest caz, care e procedura? Precizez ca nu am studii de drept, e vorba de un proces simplu, dupa parerea mea si n-as vrea sa apelez la ajutorul unui avocat decat daca cere legea. Va multumesc anticipat.