Buna ziua! Va rog sa ma ajutati la calculul concediului prenatal. Eu am intrat in prenatal pe data de 2 decembrie 2013 si am primit 1051 ron pe prenatalul pe aceasta luna. Eu stiam ca se iau mai multi bani in aceasta perioada pentru ca nu se opreste impozit. Am facut niste calcule dupa modelul celor gasite pe net si mi-a dat ca ar fi trebuit sa iau mai mult,adica 1166. Eu va dau informatiile de care cred ca aveti nevoie si va rog sa-mi calculati pentru a vedea daca astia sunt toti banii pe care trebuia sa ii iau.Din cate am inteles aveti nevoie de valoarea salariilor brute pe cele 6 luni anterioare acordarii concediului prenatal si de nr. zilelor lucratore dilunile respective.Acestea sunt :iunie 1453 ron,iulie 1368 ron,august 1382 ron, septembrie 1276 ron,octombrie 1566 ron si noiembrie 1566 ron. Zilele lucratoare au fost in iunie 20, iulie 23, august 21,septembrie 21, octombrie 23 si noiembrie 21. Cred ca acestea sunt informatiile de care aveti nevoie. Astept raspuns daca ma puteti ajuta cu calculul. Multumesc
Buna ziua! Lucrez ca suplinitor in invatamant si la actualul loc de munca sunt angajata de la 1 sept.2013 pe o perioada determinata pana la 24.01.2014. Data probabila a nasterii este 11 februarie 2014. Actualmente am 30 sapatamani de sarcina si am intrat in concediu prenatal de la 1 decembrie.Pana la 24 ianuarie cand imi expira contractul cu scoala stiu sigur ca prenatalul imi va fi platit de ei(de scoala), dar ce se intampla dupa aceasta data? cine imi va plati restul zilelor de prenatal si cele 42 de zile de postnatal?