avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate popa29

Activitate popa29

Răspuns la discuția Probleme asociatie
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,

Sunt proprietara unui apartament care face parte dintr-o asociatie de proprietari formata din trei scari.La scara B, unde locuiesc si eu , exista 12 locatari care s-au debransat fara a urma procedura legala.Cand li s-a spus ca vor fi trecuti la plata integrala a caldurii deoarece nu au prezentat la asociatie procesul verbal de debransare au inceput discutiile.In urma unei sedinte a Adunarii Generale a Proprietarilor s-a stabilit ca acestia vor plati 10% din valoarea facturii de energie termica iar restul va fi suportat de noi ceilalti.Va rog sa-mi spuneti daca eu in calitate de proprietar pot da in judecata asociatia pentru ca nu sunt de acord sa platesc pentru cineva care nu a respectat o procedura legala de debransare?
Precizez ca RADET a dat acord favorabil pentru Congaz pentru a trage gaze pentru aragaz si nu pentru centrale termice.In baza unei adrese a presedintelui prin care anunta RADET de debransarea acestor locatari ,raspunsul RADET a sunat foarte clar : debrasnsarea este ilegala deoarece nu au respecat prevederile legii 325/2006 si ca vor sesiza politia si primaria pentru a lua masurile necesare.