avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate ralucibb

Activitate ralucibb

Răspuns la discuția Preaviz demisie
Din pacate nu stiu ce rezolutie are cererea respectiva, pentru ca in posesia mea nu a mai ajuns ulterior, a ramas la angajator si nici el nu mi-a mai comunicat nimic. In cazul acesta trebuie sa discut cu angajatorul sau cu departamentul HR pentru a afla rezolutia?
Răspuns la discuția Preaviz demisie
Va multumesc pentru raspuns.
Din punctul meu de vedere s-a acceptat cu preaviz, insa angajatorul sustine ca nu este adevarat si ca eu i-am propus fara aceasta perioada de 20 de zile. Mentionez ca cererea de demisie nu mi-a fost semnata de catre angajator, nu stiu daca trebuia sau nu.
Discuție Preaviz demisie
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: in data de 29 noiembrie 2013 am comunicat demisia mea, oral si in scris, angajatorului meu. In timpul discutiei cat si pe cereea de demisie am specificat data inceperii demisiei si data ultimei zile din preaviz (conform contract 20 de zile). Am primit de la contabilitate numar de inregistrare din registrul intrari-iesiri si am trimis cererea catre departamentul HR (departament externalizat). Totodata am depus si o cerere de concediu pentru ultimele 2 zile lucratoare din preaviz, acceptata si semnata de superiorul meu.
Problema mea este ca angajatorul imi spune acum ca nu vrea sa accepte sa stau in cele 20 de zile de preaviz, invocand faptul ca eu i-am comunicat ca vreau demisia cu acordul partilor, ceea ce nu este adevarat. Am vrut si vreau sa fac cele 20 de zile pentru ca in momentul de fata nu mi-am gasit un alt loc de munca si in acest timp vreau sa imi caut. Va rog sa imi spuneti daca am procedat corect din punct de vedere legal si ce as putea face pentru a incheia contractul de munca in ordine si conform celor semnate initial in contract.

Astept raspunsul Dvs., si va multumesc anticipat