avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate hadrys

Activitate hadrys

Răspuns la discuția Este legal sau nu?
din cate stiu ar trebui sa imi dea o chitanta cu suma intreaga care a fost platita in care sa se specifice ce anume a fost platit.
si ar mai fi o problema, dupa plata sumei restante si a penalitatilor s-a mai adaugat penalitate la intreaga suma care a fost desi era platita.
am aratat documentele noii presedinte si a spus ca ori trebuie sa merg in instanta ori sa astept pana la efectuarea expertizei contabile care a si inceput deja si urmarirea penala a celor doi.

da dar pe hotarare scria foarte clar fara cheltuieli de judecata. nu am nici o garantie ca acea suma care mi-a fost ceruta este reala (nu este specificat "cheltuieli de judecata" pe nici o chitanta). s-au pus penalizari si pe suma aceea de 1500lei.

si inca ceva: pana acum nu a existat un comitet de cenzori, nu s-a facut o mediere, am primit o singura notificare la suma de 1700 lei asta insemnand in luna aprilie 2011, iar plata a inceput in luna iulie 2011.
Răspuns la discuția Este legal sau nu?
presedintele si-a dat demisia iar administratorul sustine ca era datoria mea sa platesc avocatul blocului, desi nu exista nici o hotarare judecatoreasca.
voi astepta sa se faca expertiza contabila pt ca si suma care este acum este exagerat de mare, penalizarea este jumatate din intretinere

nu este o chitanta cu inteaga suma. sunt lunile de intretinre dar cu sume mai mari, mi-s daduse un desfasurator al lunilor de intretinere platite si neplatite. totalul de plata este de 3628lei si totalul de pe chitante este de 4800lei

dar nu imi trebuie o expertiza inainte, pt ca suma este introdusa in intretinere

daca ai fost dat in judecata de asociatia de locatari, iar in timpul procesului ai achitat suma restanta, iar ca drept urmare procesul a fost anulat este normal fara o hotarare judecatoreasca in care sa fie specificate cheltuielile de judecata sa ti se bage la intretinere, sa le achiti si sa ramai cu suma de 450 lei neachitata si sa te trezesti cu penalitati la intretinere de 3x mai mari decat suma datorata?
ce am de facut in cazul acesta?