La inceputul contractului am avut incluse in abonament 60 minute internationale pe mobil (Italia,Marea Britanie,Germania fara nici un fel de restrictii,tari care ma interesau expres).Dupa cateva luni de contract am fost instiintat printr-o scrisorica ca isi rezerva dreptul sa restrictioneze apelurile celor 60minute internationale pe mobil pt mai multe tari in special pt tarile specificate mai sus.Mi s-a pus la dispozitie o lista foarte vasta cu prefixele restrictionate din aceste tari(de exemplu pt Marea Britanie in care sunam cel mai des,am restrictie pt 80 de prefixe).Practic nu mai pot folosi acele minute gratuit,sunt nevoit sa fac cost suplimentar in fiecare luna.Raspunsul in privinta nemultumirii mele a fost :,,ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul abonamentului,, si ca este specificat acest lucru in continutul contractului.As dori sa stiu daca se poate rezilia acest contract fara sa fiu obligat de ei sa platesc plata abonamentului pt lunile ramase din contract(eventual sa platesc contravaloarea telefonului dat pt fidelizare care costa 150lei la liber)