Buna ziua. Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca cu 2 saptamani inainte de terminarea celor 90 de zile de proba dar angajatorul nu mi-a operat demisia. Incepand cu prima zi dupa cele 90 de zile m-a trecut absent la locul de munca printr-un referat ulterior convocandu-ma in fata comisiei prin o scrisoare recomandata cu numele meu gresit care cu greu am reusit sa o iau de la posta. Fiindca sediul angajatorului este in alt judet nu m-am putut prezenta in fata comisiei la data stabilita si prin urmare m-au concediat disciplinar din cauza absentelor nemotivate.
In decizia de concediere disciplinara mi-au scris ca o pot contesta in 45 de zile de la comunicare la tribunalul unde isi are angajatorul sediul. Citind legea pe internet am observat ca de fapt contestatia o pot depune in 30 de zile si nu in 45 deoarece este o concediere disciplinara. Oare motivul aceasta face decizia de concediere nula ?
Daca justitia romana tot o lungeste cu mine 1 an sau 2 de acum inainte pana imi acorda un termen... mie o sa-mi vina amenda la impozit sa o platesc la primarie... cum dovedesc ca am contestat amenda si ca nu sunt obligat sa o platesc decat cand am o hotarare judecatoreasca ?!
Buna ziua, pe data de 13 sept 2013 am fost premiat cu o amenda la care am depus o contestatie in termenul legal la judecatoria Fetesti pe raza careia am luat amenda dupa care am mai depus o completare a constestatie in luna octombrie. Nici pana in ziua de azi nu am primit un termen de judecata a contestatiei ci doar un numar de dosar pe care l-am aflat sunand la judecatorie. Este cineva amabil sa imi spuna care este durata maxima legala in zile pana cand instanta poate acorda primul termen de judecata si daca pot muta judecata in localitatea de domiciliu.
Multumesc anticipat.