avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinC82

Activitate FlorinC82

Buna ziua,

multi nationala la care lucrez are sediul in interiorul unui parc de afaceri.
Acest parc are o firma particulara de pompieri iar de curand am primit o notificare prin care suntem anuntati ca acesti pompieri au dreptul de a ne legimita, eventual aplica amenzi pentru anumite nereguli (ex: fumatul in locuri care nu sunt special amenajate).

Intrebarea mea este: au dreptul acesti pompieri sa ma legitimeze?

Multumesc anticipat!

Buna ziua si multumesc de raspunsul prompt.
Poate m-am exprimat eu gresit, dar nu este vorbe de urmarire silita. Nu am dosar de executare si nici poprire pe salariu. Tot ce am primit a fost o notificare prin posta ca sunt restant suma intergrala datorita intarzierii
Apoi au pus suma 3300 lei ca suma retinuta pe card, si in momentul in care angajatorul mi-a virat salariul in cursul zilei de azi, banca a oprit tot si mi-au spus ca ii vor retrage pe toti si ca nu am ce sa fac.
Buna ziua,

banca la care am cardul de salariu precum si descoperire de cont mi-a pus hold colectare pe salariul intergral datorita faptului ca am ramas in urma cu plata ratei la descoperirea de cont mai mult de 120 de zile.
Descoperirea de cont a fost trecuta ca restanta integral, suma 3300 lei pusa ca total sume retinute pe cardul de salariu. Salariul meu net este de 2300 lei, practic mi-au luat toti banii banii pe aceasta luna plus aproape jumatate pe luna viitoare.

Eu stiam ca au voie sa opreasca maxim 75% din salariu, banca in schimb a luat tot ce a gasit, este legal?

Multumesc de raspuns!