avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela_stoica

Activitate gabriela_stoica

este nascuta in luna aprilie,anul 1957
buna ziua,ma scuzati ca va deranjez,asi dori sa imi spuneti daca mama mea are 10 ani lucrati in campul munci si 4 nasteri,la ce varsta ar putea iesi la pensie,dansa are 57 ani,va multumesc foarte frumos
va multumesc pentru raspunsurile acordate,si pentru timpul acordat.o zi buna
sotul mamei avea varsta de 57 ani cand a decedat,el fiind suferind de cancer pulmonar in metastaza in stagiu 4,nici cand va face decedatul 60 de ani nu va primi pensie de urmas mama,sau nu va beneficea de nici un venit dupa decedat,va multumesc
mama a fost casatorita 9ani 10 luni,si 20 zile,cu decedatul,dansul a decedat in ianuarie anul acesta 2013,cupoanele de caltorie cfr,le-a primit in doua transe martie pe sase luni,si in aprilie a primit pe inca sase luni,si cele sase cupoane trebuie returnate,va multumesc,vreau raspuns va rog
daca nu are nici un venit,de unde sa restituie bani,poate sa ii dea in rate sau toti o data,
DATA NASTERI MAMEI MELE ESTE 1956 LUNA 04 ZIUA 29
va rog sa ma ajutati cu o problema,sotul mamei mele,a decebat in urma cu un an,el fiind pensionar pe caz de boala,avand o pensie de militari,mamei ii sa acordat o pensie de urmas pe termen de sase luni,insa dansa ar fi trebuit sa primeasca pensia de urmas pana in luna august,dar inca tot ii mai vine,ea nu are alt venit,dar dansa este speriata,sa nu trebuiasca sa restituie bani inapoi,va rog sa ma ajutati,va multumesc anticipat.