avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters307839

Activitate ContSters307839

Condiţionează relaţia noastră şi mutarea lui în această casă de vederea contractului. Plus alte căteva condiţii, dar aceasta mi s-a părut cea mai suspectă. Cheltuielile lui lunare cu copilul nu depăşesc 100 ron, in momentul de faţă.
I-am spus mereu că are întâietate, poate veni oricând şi oricât doreşte. Mi-l doresc în viaţa copilului, nu sunt absurdă. Din cauza unor conflicte cu părinţii mei, vrea să se asigure că această casă este pe numele meu, nu al lor...nici eu nu pot pricepe această logică.
ªi da, este angajat, câştigă undeva la 1800 ron.
În medie, 1 dată pe săptămână vrea să vină la baia copilului. În week-end, 1 zi îl scoate la plimbare. De cheltuieli nu-l interesează, decât dacă îi cer. Condiţionează prezenţa lui în viaţa copilului de părinţii mei, adică el vine dacă nu vin şi părinţii mei şi vrea să vadă contractul de vânzare-cumpărare a acestei locuinţe, să se asigure că este pe numele meu.
Iniţial, nu şi-a dorit acest copil şi i-am spus că nu am nicio pretenţie, numai să ne lase în pace. Ulterior, s-a comportat ca o persoană care aşteaptă un copil, adică a mers cu mine la câteva controale, a fost cu mine la spital la naştere şi l-a recunoscut. În acea perioadă am locuit împreună. Ulterior, vazând ce efort presupune venirea pe lume a unui copil, s-a mutat de la noi şi nu-l mai interesează nimic, în afară de a veni din când în când să se joace cu bebe. De aceea mă interesează ce drepturi are....obligaţiile nu şi le îndeplineşte, nici de departe
Buna ziua. Sunt necăsătorită, am un copil recunoscut de tatăl lui, dar la a cărui creştere nu participă deloc. Nu locuim împreună. Ce drepturi are tatăl asupra copilului în acest context?