avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate girbeaelena

Activitate girbeaelena

Răspuns la discuția Incetare CIM
va rog sa imi sugerati cum este legal sa procedez?
Răspuns la discuția Incetare CIM
Am primit deciziile una de incetare contract cu data de 29.11.2013 si una care o anuleaza pe prima deoarece sunt in incapacitate temporara de munca. Numai ca seful meu imi spune sa le dau semnate in original si eu sa pastrez copiile, nu sunt de acord cu acest lucru si ma ameninta ca e posibil sa nu-mi plateasca concediul medical
Răspuns la discuția Incetare CIM
acest acord trebuie sa fie unul scris sau este suficienta semnatura pe acea cerere, pentru ca eu nu am primit decat un mail in care mi-au spus ca voi fi lichidata cu aceasta data.
Răspuns la discuția Incetare CIM
Cererea incetare activitate este demisia? pentru ca eu am completat aceasta cerere incetare activitate care este tip, iar pe aceasta sunt specificate art. 81(1) si art.55 lit. B. In aceasta cerere eu am solicitat incetarea contractului de munca cf. art. 55 lit. b, cu data de 29. 11. 2013 (20 zile lucratoare). Aceste 20 de zile nu se considera perioada de preaviz? Nu am
primit inca decizia de incetare contract. Concediul medical din decembrie nu vor sa-l mai primeasca deoarece spun ca cim -ul a incetat si sa merg sa-mi fac nota de lichidare, iar acest concediu pot sa-l duc daca doresc la casa de asigurari pentru ca ei nu mai au ce sa faca cu el.
Discuție Incetare CIM
Este posibil ca CIM - ul sa fii incetat cu data de 29.11. 2013 in conditiile in care mi-am dat demisia cu acordul partilor conf. art. 55 lit. B in data de 31.10. 2013 cu preaviz de 20 de zile pana in data de 29. 11. 2013 (mentionez ca in data de 12. 11. 2013 am intrerupt preavizul cu un concediu medical care a continuat pana in 16. 12. 2013). Am fost informata ca acest concediu din luna decembrie nu mai este valabil deoarece contractul a incetat in data de 29.11. 2013. Este posibil sa fie asa? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece nu stiu care este situatia mea la momentul acesta, daca este legal sa inceteze contractul in perioada concediului medical si ce pot face mai departe.