avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate Ian74

Activitate Ian74

Intradevar acele gaze se transforma in energie termica, dar ele par pe lista de consum separat de incalzire si sunt confirmate de o factura emisa de compania de gaze, in timp ce pentru incalzire nu exista o factura, dar este mentionata pe lista de consum separat ca si incalzire.

hadeti sa lamurim cateva lucruri:
1 se spune daca gatiti mancare si nu daca faceti
2 eu sunt din mures, nu din bucuresti, deci nu am nici o legatura cu RADET
3 facturile de gaze vin intr-adevar separat, una pe numele meu si cealalta pe numele asociatiei
4 in factura de gaze (fie ca e emisa pe numele asociatiei) nu are cum sa apara incalzirea, nici chiar pe partile comune pt ca acestea nu exista. (sau va referiti la conductele care traverseaza etajele si apartamentele?)
5 multumesc
Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc de lociunte ANL utilat cu o centrala comuna pentru incalzirea apei menajere si incalzire. Intrebarea mea este daca este normal si legal sa platesc si gazele facturate de catre societatea de distributie (pentru toata scara) si incalzirea calculata arbitrar de catre asociatie, in functie de metrii patrati? Mentionez ca pentru gazele necesare la bucatarie am contract, contorizare si facturare individuala. Oare aceasta nu este o dubla taxare...?
Buna! In anul 2008 am pierdut prin ne recurare un proces civil cu politia (suspendare drept de a conduce pe termen de 30 de zile), iar la momentul respectiv nu am predat permisul de conducere. In data de 02.12.2013 am primit o instiintare de la politie ca incepand cu data de 29.11.2013 imi este suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 + 30 de zile (30 suplimentare). Intrebarea mea este daca este posibila treaba asta acum dupa 5 ani?
Va multumesc