avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Are termen de prescriptie o sentinta civila intr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Are termen de prescriptie o sentinta civila intr-un proces cu politia?

Buna! In anul 2008 am pierdut prin ne recurare un proces civil cu politia (suspendare drept de a conduce pe termen de 30 de zile), iar la momentul respectiv nu am predat permisul de conducere. In data de 02.12.2013 am primit o instiintare de la politie ca incepand cu data de 29.11.2013 imi este suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 + 30 de zile (30 suplimentare). Intrebarea mea este daca este posibila treaba asta acum dupa 5 ani?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)
Contestatii respinse, permisul nu a fost predat miragee miragee Buna seara, Mi-a fost luat permisul de 2 ori in aceeasi zi si am facut contestatie la ambele decizii. Ambele contestatii au fost respinse si nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)
Termen de predare permis auto dupa recurs vioavram vioavram Spunet-mi va rog daca in urma unui recurs respins am primit instiintarea prin posta la o luna distanta dar intre timp am primit de la politie instiintare ca mi ... (vezi toată discuția)