Mi s-a spus ca nu imi vor da raspuns decat in data de 19 dec. cand se inchid cercetarile disciplinare, ptr ca intre timp am primit si al doilea convocator ptr aceasi data.
sunt f debusolat ptr ca toata aceasta cercetare disciplinara o fac doar dupa ce au primit cererea mea si ma astept ca la finalizare sa imi comunice ca imi desfac CIM disciplinar. In cazul asta nici nu mai stim cum vom depune cererea ptr indemnizatie , eu oricum nu mai tineam sa ma intorc dupa CCC pe post.
Buna seara, sunt proaspat tatic si ieri am depus cererea pentru suspendarea CIM ptr concediul de crestere a copilului de la 1 ian 2014. La o zi dupa depunerea cererii mi s-a trimis un convocator ptr data de 19 dec pentru o problema aparuta in urma cu o saptamana in activitatea mea. In tot acest timp au inceput sicanele si sa imi caute nod in papura cu privire la indeplinirea atributiilor mele. De un an jumatate nu am avut nici un conflict. Este clar ce se urmareste si intrebarea mea este daca ma pot concedia disciplinar odata ce am depus cererea. Multumesc.