Multumesc pt. raspuns.Este o asociatie de proprietari.Voiam sa spun ca dintre cei ce au locuit acolo de cand s-a dat blocul in folosinta in 1961 nu mai este decat o singura familie.La spalatoria-uscatoria de la parter(chiar in fata apartamentului meu)au cheie doar 2 famill de pe sacara(isi depoziteaza diferite lucruri),Acest spatiu -cca 20 m patrati are si incalzire.Cei care folosesc aceste spatii nu platesc nimic in plus iar eu sunt nevoita sa usuc rufele pe uscator in sufragerie.Am cerut sa-mi ofere o boxa dintre etaje si presedintele mi-a spus ca nu se poate pt. ca boxele ar fi aerisitoare.Cu toate ca ei au biroul administratiei int
r-una dintre aceste boxe(sunt 3 pe scara -cca 2,5 m patrati)
Cum pot afla destinatia unor dependinte de pe scara blocului?Boxele dintre etaje au fost folosite de catre cei de la parter timp de 27 de ani1961 -1989.Acum sunt goale ,nezugravite si administratorul sustine ca sunt pe post de aerisitoare.cu toate ca sunt prevazute cu usi(cele originale,de cand s-a constuit blocul)Toti vechii locatari au decedat sau s-au mutat si eu am revenit anul acesta in acest bloc.In actul de proprietate este mentionata si o cota parte de1,671%din partile si dependintele imobilului.IIn cartea tehnica a imobilului?