avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate bogdancristi

Activitate bogdancristi

Buna seara,

Am patit un accident unde am fost eu vinovat. Am facut amiabila doar ca prima pagina din acel formular am gresit-o cand am completat-o. Apoi am completat a doua pagina, am facut un xerox si apoi originalul l-am dat persoanei pe care am lovit-o si eu am ramas cu copia semnata de acesta cu pixul.

Se poate sa am problema la Casco sa nu-mi accepte acest formular daca nu este hartia originala(specifica) ?
Buna ziua,

Am o intrebare legata de impozitul pe cladiri, in cazul meu fiind o situatie mai ciudata.
Adresa de domiciliu o am in Slatina,jud Olt dar nu eu sunt detinatorul acelui apartament ci parintii mei. Acolo am avut primul buletin emis si acesta a fost emis inca de 2 ori, ultimul in 2012.

In anul 2006 am cumparat un apartament in Craiova, judet Dolj. L-am declarat pentru impozitare in termenul legal si totul a fost ok. Apoi de plata impozitului s-a ocupat tatal meu pana in ziua de azi.
Aceasta locuinta se poate considera ca fiind "a doua", chiar daca eu am doar una in propietate ?

Acum 2 saptamani am cumparat un alt apartament in Bucuresti. Trebuie sa merg sa-l declar. Acesta se considera al treilea sau al doilea apartament ?

Este mai bine sa-mi fac mutatia pe Bucuresti si apoi sa merg sa-l declar ? In acest fel ma gandesc ca nu mai apar probleme .....si se considera acesta ca fiind prima propietate.Cel din Craiova devine al doilea, corect ?

Daca nu declar in termen de 30 de zile propietatea primesc amenda ?

Multumesc.