Am patit un accident unde am fost eu vinovat. Am facut amiabila doar ca prima pagina din acel formular am gresit-o cand am completat-o. Apoi am completat a doua pagina, am facut un xerox si apoi originalul l-am dat persoanei pe care am lovit-o si eu am ramas cu copia semnata de acesta cu pixul.
Se poate sa am problema la Casco sa nu-mi accepte acest formular daca nu este hartia originala(specifica) ?
Am o intrebare legata de impozitul pe cladiri, in cazul meu fiind o situatie mai ciudata.
Adresa de domiciliu o am in Slatina,jud Olt dar nu eu sunt detinatorul acelui apartament ci parintii mei. Acolo am avut primul buletin emis si acesta a fost emis inca de 2 ori, ultimul in 2012.
In anul 2006 am cumparat un apartament in Craiova, judet Dolj. L-am declarat pentru impozitare in termenul legal si totul a fost ok. Apoi de plata impozitului s-a ocupat tatal meu pana in ziua de azi.
Aceasta locuinta se poate considera ca fiind "a doua", chiar daca eu am doar una in propietate ?
Acum 2 saptamani am cumparat un alt apartament in Bucuresti. Trebuie sa merg sa-l declar. Acesta se considera al treilea sau al doilea apartament ?
Este mai bine sa-mi fac mutatia pe Bucuresti si apoi sa merg sa-l declar ? In acest fel ma gandesc ca nu mai apar probleme .....si se considera acesta ca fiind prima propietate.Cel din Craiova devine al doilea, corect ?
Daca nu declar in termen de 30 de zile propietatea primesc amenda ?