avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Activitate dragos88

Activitate dragos88

Pe scurt: In 15.05 am cumparat un apartament prin Prima Casa, iar la rugameintea fostului proprietar am acceptat sa-l las sa stea pana in data de 16.07 ( stipulat in contract), Ieri am fost instintat , verbal, de catre cei de la asociatia de proprietari ca trebuie sa platesc restanta de 1000lei a fostului proprietar deoarece nu imi poate incasa intretinerea ( perioada de cand am intrat in posesia apartamentului). Cum as putea face sa nu platesc restanta fostului proprietar, sau si daca o platesc cum o pot recupera dupa? Din cate mi-au spus cei de la intertinere, de cand a solicitat adeverinta ca nu are restante ( luna aprilie) priprietarul nu a mai platit nimic catre ei. Multumesc mult de tot.
Asta le-am spus si celor de la politie azi, ca suntem dispusi sa ii cumparam un tel nou...de regret nu mai poate fi vorba suntem amandoi pusi pt prima data in aceasta situatie, nu am avut niciodata nicio problema cu politia...iar azi le-am spus ca a fost prima data cand am facut asa ceva si ultima!!! si facem orice sa scapam doar cu amenda...dar ce m-a speriat a fost ca atunci cand am ajuns ne-au spus ca este vb despre un dosar penal de furt ( lucru pe care noi nu l-am facut) si mai e si problema ca nu vrem sa afle parintii sau la serviciu...
multumesc
Buna ziua,

in urma cu o luna am gasit un telefon si a 2-a zi l-am vandut, iar azi am fost la politie sa dau o decalaratie pentru ca pers ce il pierduse l-a declarant furat. Eram impreuna cu o colega in momentul in care l-am gasit, iar noi l-am luat si l-am vandut. Noi suntem dispusi sa-i cumparam un tel nou celui care a facut plangere, ne vom duce de fiecare data cand vom fi chemati. Intrebarea mea este urmatoare, care este cel mai `negru` scenario posibil in asemenea caz? si care este cel mai `usor`.
Va multumesc mult de tot