Pe scurt: In 15.05 am cumparat un apartament prin Prima Casa, iar la rugameintea fostului proprietar am acceptat sa-l las sa stea pana in data de 16.07 ( stipulat in contract), Ieri am fost instintat , verbal, de catre cei de la asociatia de proprietari ca trebuie sa platesc restanta de 1000lei a fostului proprietar deoarece nu imi poate incasa intretinerea ( perioada de cand am intrat in posesia apartamentului). Cum as putea face sa nu platesc restanta fostului proprietar, sau si daca o platesc cum o pot recupera dupa? Din cate mi-au spus cei de la intertinere, de cand a solicitat adeverinta ca nu are restante ( luna aprilie) priprietarul nu a mai platit nimic catre ei. Multumesc mult de tot.
Dv datorati obligatii catre asociatia d eproprietari de la momentul achizitionarii bunului imobil
Daca nu reusiti sa solutionati amiabil cu vanzatorul sa isi achite c/v intretinere pentru perioada convenita sa mai locuiasca in imobil dupa incheierea documentelor de tranzactionare drept de proprietate asupra apartamentului, aveti varianta actionarii acestuia in instanta