avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate floyd

Activitate floyd

Stimata "Ynocenta", multumesc pentru indrumarile legale, dar repet, cei doi (administrator si cenzor ) au contract de prestari servicii cu Asoc. de Propr. din anul 2010, numai ca, din anul 2013 cu actualul C.Ex. nu s-a facut act aditional de continuare a contractelor. Deci mai presteaza legal serviciile catre asociatie ? Iar in legatura cu cei doi membri din C.Ex care sunt remunerati, acestia nu sunt mandatati de Adunarea Generala din martie 2013. Sunt legal remunerati ? Multumesc.
Buna seara tuturor celor de la Avocatnet.ro. Anul trecut la Ad.Gen. a Asoc.de Propr. a condominiului in care detin o proprietate, a fost ales un alt Com.Exec. evident cu un alt presedinte. C.Ex. actual este format din fostul presedinte, un fost membru (dinC.Ex. vechi), doi membri noi ( unul fiind eu) si evident actualul presedinte (fost membru in C.Ex. vechi), dar prin virtutea inertiei, administratorul si cenzorul au ramas tot cei vechi (fara votul Ad.Gen.). Toate "bune si frumoase" pana aici, numai ca, in urma lipsei de transparenta, a lipsei comunicarii si a luarii deciziilor de catre cei vechi, nu s-au organizat decat doua sedinte de comitet pana acuma ( 03.2013-01.2014), iar la nici una din ele nu s-a facut act aditional de continuare a contractului de prestari servicii ai celor doi mai sus mentionati ( adm. si cenzor). Lipsa actelor aditionale este consemnata si de catre Primarie, in urma controlului efectuat in aceasta luna. Intrebarile mele sunt : Activitatea acestor doua societati mai este legala la Asoc. de Prop. din care fac si eu parte ? Plata serviciilor celor doua firme, in perioada sus mentionata este legala ? Mentionez ca sedintele de comitet lunare, nu au avut loc, pentru ca, nu le-a convocat domnul actual presedinte, iar despre actele aditionale la contractele celor doua societati, nu s-au adus in discutie niciodata ( din motive probabil lesne de inteles). X-( Mai am o intrebare, va rog frumos, : Doi dintre membrii actualului C.Ex. ( cei vechi) sunt remunerati. Este legal, daca nu sunt mandatati in acest sens ? #-o Va multumesc mult ! Astept raspuns in scurt timp.