Buna seara, acum 2 noptii fratele meu si varul meu au fost prinsi de politie fara carnet, se intorceau de la o petrecere au vazut la o distanta considerabila duba politiei care au oprit un cetatean, acestia imediat au oprit masina pe un pod in fata unei case si au stat pret de cateva minute apoi echipajul format dintr-un politits comunitar si un politist au venit la masina au deschis direct porbagajul si I.au luat la sectie. Varul care statea la volan a facut urat pt ca nu aveau niciun motiv sa ii ia la sectie pentru ca erau parcati si se putea intampla multe in timpul acela, pe motivul acesta nu a dat declaratie nu a suflat in fiola si nu a vrut sa I.se ia probe de sange, fratele meu in varsta de 17 ani speriat si sub presiunea politistului a declarat tot spunandu-I ca varu a recunoscut tot daca nu faci la fel te inchid, acum intrebarea mea este poate fratele meu sa retraga declaratia sa o schimbe sau ceeste de facut pentru a nu putea sa lefaca nimic pentru ca ei practic nu au nimic inafara de declaratia fratelui meu