avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate pay

Activitate pay

Buna seara,
Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, masina apare radiata in 05.09.2013. Persoana X care a adus-o din Germania a facut contract de vanzare cumparare intre el si un neamt (care nu apare pe nici un brief) iar in tara am facut un contract de vanzare cumparare intre mine si persoana X. Persoana X a scos numere rosii pentru a ma putea eu deplasa dupa cumpararea masinii pana in localitatea de domiciliul. Actele ce le-am primit eu de la pesoana X sunt: 2 Briefuri, contractul de vanzare cumparare german intre X si neamt, contractul de vanzare cumparare in mine si X, certificat fiscal, autorizatie provizorie, asigurare pe o luna.
Problema a aparut la inmatriculare dupa ce am platit toate taxele, inclusiv timbrul de mediu, lipseste actul (cei de la inmatriculari zic ca trebuie factura) care face legatura intre autohaus si neamtul de la care s-a cumparat masina. Nu stiu cum pot rezolva aceasta problema, nu am de unde sa fac rost de aceea factura.
Daca puteti va rog mult sa ma ajutati cumva, sa ma indrumati ce pot sa fac?