locuinta este cumparata in timpul casatoriei, au dat parintii lui cei mai multi bani, dar actele sunt pe numele nostru nu scrie nicaieri ca ei au dat majoritatea banilor.Dar nu este corect sa mergi pe premiza asta, sunt 13 ani in care am muncit sa punem casa la punct si el ca un nesimtit a schimbat yala sa nu-l mai deranjam .Ce pot sa fac eu pana rezolv cu partajul....cum pot sa-l oblig sa-mi dea cheie d ela noua yala?.A facut acest lucru si pentru faptul ca toate exemplarele de la contractul casei sunt la el.Eu nu am cu ce sa dovedesc ca sunt proprietar decat cu adresa din buletin
Buna, am si eu urmatoarea situatie:
sunt divortata de un an jumate, dupa divort am mai ramas in casa pana la o alta cearta si bataie de la fostul sot si mi-am luat copilul, am facut plangere la politie,iar pe urma am plecat la mama.Am mai fost pe la vechea locuinta din cand in cand cu fata , dar fostul sot si-a gasit pe cineva si nu ne mai lasa sa intram, ba chiar a schimbat si yala.In seara cand a schimbat yala am fost la politie sa depun plangere.
Ce pot sa fac ca fostul sot sa-mi dea cheie de la noua yala avand in vedere ca suntem amandoi proprietari.