avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate _Marvin_

Activitate _Marvin_

Răspuns la discuția E penal?
In mod concret vreau sa stiu cum pot formula o scrisoare de notificare a angajatorului ca vreau sa mi se pregateasca cele necesare efectuarii postului din contractul incheiat.
Răspuns la discuția E penal?
Rezumat: Nu miam inceput niciodata activitatea specificata in contractul de munca, si nici nu vor sa ma lase.
Discuție E penal?
Scriu la munca de pe telefon, asa ca voi fi sumar. Lucrez de 4 luni la o firma subcontractata. Clientul nu a fost multumit de mine, din motive personale si cum nici eu nu eram prea fericit, mi sa propus mutarea la un alt client, am fost fraier si am acceptat sa inchei contractul pe perioada nedeterminata si sa incep altul pe 3 luni, cu o noua repartitie. Doar ca chiar si dupa ce am completat hartiile, am fost fortat sa imi continui activitatea inca o luna intreaga tot la vechiul loc de munca si acum imi spun ca a fost un typo pe contract! Wtf? Numai ca in contract era clar ca urma sa fiu intrun departamnet total diferit pe alta functie si cu alte responsabilitati, acuma pe langa ca nu ma lasa sa incep activitatea acolo (mai am 2 luni), au dato ca nu mai exista nici o pozitie, wtf, si incerca sa ma faca sa plec oferindumi sa lucrez la dracun praznic in n schimburi. E legal ce se intampla aici? Poti angaja oamenii asa fictiv? Ce pot sa fac?
Am avut placerea ca dupa vreo 3 saptamani de asteptat acceptul de plata sa primesc in schimb o scrisoare prin care compania se absolva de plata daunelor.

Citez "In urma investigatiilor desfasurate s-a constatat faptul ca accidentul a avut loc in cu totul alte conditii si in cu totul alta locatie decat cele declarate"

Dupa care incheie amiabil instiintandu-ma ca isi rezerva dreptul de a sesiza organele de cercetare penala, blah blah art.215 C.penal, art.290 C.pen, art. 291 C.Pen, art. 292 C.pen :frantic:

Persoana vinovata de producerea accidentului nu a primit asa o scrisoare.

Care a cel mai bun unghi de abordare a acestei situatii?

Pe de o parte as merge sa il ciocanesc un pic pe agent, care in tot acest timp ma aburea ca el nu stie nimica, dar totul e ok...

Pe de alta parte i-as zice ca mi-a adus acuze nefondate, si ca mi-a atacat integritatea, in masura in care ma acuza de lucruri pe care nu le-a probat in prealabil si daca e atat de sigur pe el sa inainteze catre parchet o plangere penala impotriva mea pentru tentativa de frauda, caci altfel refuzul lor de plata a dosarului este nefondat, ori daca nu inainteaza aceasta plangere se pun in postura de tainuitori ai unei infractiuni!

Faptul ca accidentul a fost declarat pe data de 20, luna trecuta si eu abia azi am aflat ca ei refuza plata ma ajuta cu ceva?

As prefera sa iau masina cat mai repede, ca si asa mi-am facut terci tot programul.
Pot ridica masina de la service legal? Pana la urma e vina lor ca au dat drumul la reparatie fara sa primeasca acceptul de la partenerul lor, nu vad de ce ar sechestra bunul meu personal.