Referent de specialitate III si cere sa fie incadrat cu studii superioare de lunga durata.El a absolvit Ciclul I-Studii universitare de licenta (asa scrie pe diploma).O alta problema :poate fi numit sef serviciu?
Multumesc pentru raspuns,dar spuneti-mi atunci cum sa interpretez ART.25(1) din Legea nr.284/2010?Am citit tot pe acest forum un raspuns la o intrebare asemanatoare care spunea asa:
,,Persoana detasata nu este angajatul institutiei dvs,ci al unitatii de unde s-a dispus detasarea.Numirea temporara pe o functie de conducere se face pt. o persoana angajata si care indeplineste conditiile cerute de respectiva fc. de conducere."
,,Daca in institutie exista angajat/angajati care indeplineste/indeplinesc conditiile pt. numirea temporara pe functia respectiva de conducere ,atunci numirea se va face dintre acestia,pe perioada legala. "
Buna ziua
Doresc sa ma ajutati in doua probleme privind "Resursele umane-Personal",la o institutie bugetara( !):
1)Pe un post de conducere(Director adjunct,Sef serviciu)poate fi DETASATA o persoana din afara institutiei?
2)Pe un post cu norma intreaga(8 ore),inregistrat astfel in Statul de functii,pot fi DETASATE 2 persoane,simultan,fiecare cu cate o jumatate de norma(2 cu 4 ore)?
Va rog mult sa imi indicati si motivarea LEGALA.
vA MULTUMESC