avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate stelutaro

Activitate stelutaro

Răspuns la discuția ANGAJARE LA INSTITUTIE BUGETARA
Multumesc
Răspuns la discuția ANGAJARE LA INSTITUTIE BUGETARA
Referent de specialitate III si cere sa fie incadrat cu studii superioare de lunga durata.El a absolvit Ciclul I-Studii universitare de licenta (asa scrie pe diploma).O alta problema :poate fi numit sef serviciu?
Răspuns la discuția ANGAJARE LA INSTITUTIE BUGETARA
Multumesc
Imi mai spuneti va rog ,daca am un salariat cu studii superioare de 3 ani la o facultate privata si nu are master,cum il incadrez?
Răspuns la discuția ANGAJARE LA INSTITUTIE BUGETARA
Multumesc pentru raspuns,dar spuneti-mi atunci cum sa interpretez ART.25(1) din Legea nr.284/2010?Am citit tot pe acest forum un raspuns la o intrebare asemanatoare care spunea asa:
,,Persoana detasata nu este angajatul institutiei dvs,ci al unitatii de unde s-a dispus detasarea.Numirea temporara pe o functie de conducere se face pt. o persoana angajata si care indeplineste conditiile cerute de respectiva fc. de conducere."



,,Daca in institutie exista angajat/angajati care indeplineste/indeplinesc conditiile pt. numirea temporara pe functia respectiva de conducere ,atunci numirea se va face dintre acestia,pe perioada legala. "

Buna ziua
Doresc sa ma ajutati in doua probleme privind "Resursele umane-Personal",la o institutie bugetara( !):
1)Pe un post de conducere(Director adjunct,Sef serviciu)poate fi DETASATA o persoana din afara institutiei?
2)Pe un post cu norma intreaga(8 ore),inregistrat astfel in Statul de functii,pot fi DETASATE 2 persoane,simultan,fiecare cu cate o jumatate de norma(2 cu 4 ore)?
Va rog mult sa imi indicati si motivarea LEGALA.
vA MULTUMESC