Nu am primit copie dupa procesul verbal de constatare. A doua persoana accidentata a dat o declaratie abia peste doua zile de la accident. Despre numere stiu de la un vecin al celui care a facut accidentul, ulterior fiindu-mi confirmat si de politist acest lucru. Accidentul a avut loc intr-o localitate in care toata lumea cunoaste pe toata lumea, e usor de aflat o informatie. Am luat legatura cu soferul celeilalte masini accidentate si comunicam. Ce n-am inteles eu atunci e: de ce nu a ramas un politist la locul accidentului si de ce au venit cu sotia autorului, care incerca sa-si asume accidentul. Am uitat sa precizez ca soferul a fugit de la locul accidentului.A fost un pic de agitatie acolo, drept pentru care au venit cu soferul implicat in accident, care era evident beat. Fara sa dea nicio indicatie, nici o lamurire, au plecat cu el si nu s-au intors decat dupa apelul la 112. Apelul l-am facut pentru ca nu stiam ce sa facem cu masinile, sa le lasam pe sosea sau le putem muta. Fiind accident produs de un sofer care a condus sub influenta bauturilor alcoolice, normal nu trebuiau mutate. Dar incurcam circulatia , ocupand o banda de mers.Au venit, intr-un final, au facut fotografii,n-au zis nimic, asa ca noi am mers din proprie initiativa la postul de politie sa dam declaratia si, surpriza, si ni s-a spus ca putem s-o dam si a doua zi, si peste doua zile. Ne-au derutat total.
Dovada de reparatie am primit-o, copie dupa procesul-verbal de constatare nu.
Multumesc pentru lamuriri! Va doresc un sfarsit de an linistit si sarbarori fericite!
L-au luat pe sofer in masina si l-au dus...vreo ora. Am sunat la 112 pentru a-i readuce la locul accidentului si am solicitat etilotestul. Avea 1.09 in aer expirat. E complicat. In caz de proces, pot solicita inregistrarea convorbirii de la 112? Multumesc!
In 19 decembrie 2013 doua masini care circulau regulamentar au fost lovite de un BMW condus de un sofer beat. Ulterior, am aflat ca ii expirasera si numerele rosii, masina nu era inmatriculata, deci nu avea asigurare, in concluzie, masinile accidentate nu puteau fi reparate in contul societatii de asigurari. Responsabilul de accident refuza sa plateasca. Pleaca des afara din tara, munceste in Germania, politia neavand nicio reactie - dupa accident, omului fiindu-i permis sa plece acasa.Ce variante avem, pentru a acoperi paguba? Multumesc!