Baieti, in primul rand as dori sa va multumesc pentru timpul acordat problemei mele. Sunteti minunati.
Acum as dori sa revin cu unele lamuriri.
florea_ctin a scris:
Fiti \"multumit\" daca ati patit acest necaz si paguba s-a soldat doar cu niste pete pe pereti. In cazul meu similar cu al dumneavoastra s-a soldat cu rezugravirea completa a apartamentului, inlocuirea parchetului dar si deteriorarea mobilierului dat fiind ca din plafon, intreupatoare,doze de legatura electrica si prize curgea apa ca si cum ati deschide un robinet de apa la grosimea unui creion.
Succes in rezolvarea incidentului.
Din pacate... si la mine este aceeasi problema. Am filmare dupa 2 zile cand intrerupatorul din dormitor face scantei. Tot apartamentul(2 camere + hol + bucatarie + baie) a fost avariat.
Am chemat 2 firme si toti au spus ca trebuie dat TOT jos si refacut!
brazvan a scris:
Trebuie sa va despagubeasca dauna, ori danua nu este doar pe cei 2 mp de tava /perete ci pe toata incaprerea, ptr ca ea nu va mai fi la aceeasi culoare / forma,etc si atucni trebuie zugravita toata camera. ca cei de la asig nu vor sa plateasca ca asa sunt ei... e alta problema. Exact cum zicea si cineva anterior mie, daca e zgariata o bara de masina ce face, iti da cu vopsea si lac doar acolo local? nu! iti vopseste toata bara. La fel si aici , zugraveste toata camera. Tineti-va de capul lor, trebuie sa faca asa cum se cere (cum este logic si normal). Daca ei contesta devizul de lucrare atunci sa aduca ei pe cineva care sa constate paguba. Desi singer...mi se pare mult ptr un perete 6800 lei...
Asa am sa fac. Nu o sa accept "oferta" lor. Din 2 motive. 1 ca ma fura pe fata si 2 ca nu dispun e toata suma.
Legat de 6800 lei. Se refera la tot apartamentul nu doar la un perete.
Prima firma mi-a zis ca ma costa 7400 lei(cu tva)
A 2-a 6000 lei (cu tva). Doar ca holul, baia si bucataria(fiind cu lavabila) doar o sa o revopseasca.
A mai spus cineva legat de huma si cum nu se poate face nimic peste ea.
Am vb cu 2 zugravi (vecini) si nu se poate, sub nici o forma face asa ceva.
Huma de pe peretele meu s-a scurs, a crapat si s-a decojit.
Am zis mai sus ca "ma fura pe fata". Asa este!!! Ei au scris in devizul lor 15.5 m de glet in toata casa. Am masurat azi cu rigla doar sufrageria(cea mai afectata) si am deja 22m!
Acum astept devizul lor oficial si am sa va instiintez si pe voi si daca mai aveti buna vointa sa-mi spuneti care este urmatorul pas v-as ramane dator. Intre timp am facut deja reclamatie la CSA(opc-ul asigurarilor).
Merci baieti inca o data si weekend usor va doresc!