avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate petreasinoi

Activitate petreasinoi

cineva cu probleme in sumal 2
Discuție masura6.1
Va salut
M-ar interesa cum si unde pot afla numele si datele de contact al unuia sau mai multor consultanti sau firme de consultanta, in materie de fonduri europene, care sa vorbeasca si pe limba noastra , a celor nefamiliarizati cu legislatia in domeniu, din zona Caras Severin sau Timis. Si va rog sa nu ma trimiteti la filialele judetene afir unde nimeni "nu stie inca nimic", "nimic nu este inca stabilit", "nu cred ca va fi aprobat ", ETC.
Multumesc
Răspuns la discuția Accident auto
MULTUMESC !!!!!!!!

Da, din pacate asa am citit si eu, in acelasi text, text care dealtfel m-a invatat cum sa ajung pana aici. Din pacate aceasta solutie nu ma multumeste, sau chiar si mai grav, consider ca ma nedreptateste, dar cred ca asta-i legea in cazul de fata. Nu am primit nici un fel de explicatie sau justificare ci doar solutia seaca in care se mentine hotararea procurorului...
Si totusi de ce scrie in comunicare de recurs in 10 zile??????
O simpla greseala de redactare a sentintei??????
In aceeasi comunicare mi se cer si daune de 100lei, dar nu mi se spune unde sa depun banii.Aveti vre-o idee? Trezorerie? Primarie? Vre-un cont special? Vre-un termen limita?
Oricum, va multumesc. Din pacate se pare ca nu mai am ce face, trebuie sa consider acest subiect incheiat...

Tacerea asta inseamna ca " ASA E !!!!!!!"
Da, din pacate asa am citit si eu, in acelasi text, text care dealtfel m-a invatat cum sa ajung pana aici. Din pacate aceasta solutie nu ma multumeste, sau chiar si mai grav, consider ca ma nedreptateste, dar cred ca asta-i legea in cazul de fata. Nu am primit nici un fel de explicatie sau justificare ci doar solutia seaca in care se mentine hotararea procurorului...
Si totusi de ce scrie in comunicare de recurs in 10 zile??????
O simpla greseala de redactare a sentintei??????
In aceeasi comunicare mi se cer si daune de 100lei, dar nu mi se spune unde sa depun banii.Aveti vre-o idee? Trezorerie? Primarie? Vre-un cont special? Vre-un termen limita?
Oricum, va multumesc. Din pacate se pare ca nu mai am ce face, trebuie sa consider acest subiect incheiat...
"1. Nicidecum zile lucratoare, ci zile calendaristice.
2. Se ataca cu recurs, ati inteles gresit din postarile anterioare"

Zile calendaristice, chiar si in perioada aceasta a sarbatorilor, in care mai mult nu se lucreaza decat se... ? -----Multumesc
Cu recurs-- unde?
Daca nu va suparati un sfat, un mod de adresare si mai ales cui???
Daca imi dati un temei legal as cauta in lege...
As fi recunoscator pt un raspuns mai amanuntit, dat fiind termenul redus de recurs si mai alesca nu am acces la net, tot timpul. Pt orice nelamurire sunt dispus la amanunte...
Discuție Accident auto
Ca urmare a unui accident auto, petrecut acum 3 ani, soldat cu vatamarea corporala a mea (multe zile pe certificatul medico-legal,f multe) s-a ajuns la concluzia de scoatere de sub urmarire penala a faptuitorului. Ca victima a acestui accident am ajuns pana la a depune plangere la judecatorie in baza art278.1 CPP.Azi am primit comunicarea sentintei penale care mentine ordonanta data de procuror, dar la final zice "Cu recurs in termen de 10zile de la comunicare"
Prima intrebare este - zile lucratoare?
A doua- stiam tot de pe acest forum ca aceasta hotarare ramane definitiva si nu mai poate fi atacata decat cu o eventuala revizuire.... nicidecum RECURS!?
Si a treia - cu recurs unde?
Multumesc. Pt eventuale nelamuriri sau neintelegeri am sa mai revin.
Deocamdata astept pareri la intrebarile puse, in special a doua!