avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura6.1
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura6.1

Va salut
M-ar interesa cum si unde pot afla numele si datele de contact al unuia sau mai multor consultanti sau firme de consultanta, in materie de fonduri europene, care sa vorbeasca si pe limba noastra , a celor nefamiliarizati cu legislatia in domeniu, din zona Caras Severin sau Timis. Si va rog sa nu ma trimiteti la filialele judetene afir unde nimeni "nu stie inca nimic", "nimic nu este inca stabilit", "nu cred ca va fi aprobat ", ETC.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
petreasinoi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:00, 19 Ianuarie 2016
Pe site AFIR gasiti lista firmelor de consultanta
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare proiecte europene pentru tineri! Lucianis01 Lucianis01 Buna ziua, cine poate sa imi recomande persoane sau firme care se ocupa cu proiecte europene. Sau cine a accesat un astfel de proiect si poate sa ma ajute. ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)