avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare proiecte europene pentru tineri!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare proiecte europene pentru tineri!

Buna ziua, cine poate sa imi recomande persoane sau firme care se ocupa cu proiecte europene. Sau cine a accesat un astfel de proiect si poate sa ma ajute. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:58, 26 Martie 2014
Recomandarile se pot face doar pe mesageria privata.
Exista site-uri care au cataloage cu consultanti in acest domeniu, si la o cautare pe internet puteti gasi in zona sau localitatea dvs astfel de firme.
Daca sunteti interesat in accesarea fondurilor prin PNDR gasiti o lista de firme de consultanta pe site APDRP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare shoarec shoarec vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Doresc infintarea unei ferme pentru cresterea ovinelor descartees20 descartees20 1.Cu ce sunt avantajat daca accesez fonduri europene? 2Cui ma pot adresa sa fiu indrumat? Mentionez ca sunt din Judetul Mehedinti si daca este cineva ... (vezi toată discuția)