avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene nerambursabile

Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene nerambursabile, unde ar trebui sa ne adresam ? Mentinez ca avem o parcela de teren de aproximativ 0,5 hectare intr-o zona propice pentru dezvoltarea unei afaceri cu albine.Daca se poate am dorii toate informatiile necesare accesarii fondurilor incepand de la ce sume de bani trebuie sa avem pana la finalizarea proiectului. Multumim foarte mult!!!!!!!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
asistentu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:40, 26 Octombrie 2011

salutara ideea dvs.
pentru a accesa fonduri europene, in primul rand trebuie sa depuneti efortul de a citi ghidul solicitantului pe masura 141 al PNDR pe site-ul [ link extern ]

dorinta dvs este ca cineva, doar din 3 randuri scrise sa va poata oferi un plan de afaceri.
acest lucru nu va fi posibil.
recomandarea mea este ca sa cititi ghidul, si apoi sa va adresati agentiei APDRP cea mai apropiata de resedinta dvs pentru a primi consultanta gratuita, si alte facilitati.
Toate eforturile dvs vor fi recompensate.

succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)
Inceput afacere agricultura Ioana051 Ioana051 Buna seara si bine v-am gasit. In viitorul apropiat familia mea va obtine niste bani si ne gandim sa ii investim. Am dori sa ne infiintam o mica cultura de ... (vezi toată discuția)