vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum trebuie sa fac ca sa primesc banii astia? ideea e ca eu sunt abia la inceput cu cunostintele despre asemenea fonduri, asa ca va rog sa fiti cat mai detaliati. va multumesc
In opinia mea ar trebui sa va adresati unei societati care se ocupa de proiecte pentru finantare deoarece facand lucrurile de unul singur ati putea rata sansa la o finantare. Cautati pe net o societate in domeniu. Va vor cere un anumit procent din suma obtinuta dar se merita.
Aceasta afacere ar putea fi finantata prin Masura 312 in cadrul PNDR .
Sunt foarte multe detalii decare trebuie sa tineti cont ca sa puteti accesa cu succes fondurile . Va puteti informa cel mai bine chiar de la sursa oficiala, adica pe site-ul www.apdrp.ro In plus, dupa ce studiati cu atentie ghidul solicitantului , fisa tehnica a masurii, anexa 9 ... etc , va recomand sa luati legatura cu o firma de consultanta care a lucrat pe aceasta schema pentru a face impreuna o strategie de succes si un plan operational fezabil . Este bine sa alegeti un consultant din zona dumneavoastra si in acest sens va poate ajuta biroul judetean apdrp
Succes
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Spalatorie auto.
cristy_love88
Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene
DASRANGE
Buna ziua,
Sunt interesat de infiintarea unei linii de productie lemn sintetic in mediu rural si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru o ... (vezi toată discuția)