avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru un atelier
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru un atelier

Buna seara,

As dori sa stiu daca putem accesa fonduri nerambursabile pentru constructia unui atelier de tamplarie in mediul rural.Suntem neautorizati deci persoana fizica fara alte surse de venit dar avem utilajele necesare infiintarii unui astfel de atelier!
Am testat piata si activitatea ne-ar putea ajuta sa avem cel putin asigurat venitul mediu.Problema este insa cu spatiul care (locuinta are 3 proprietari din care 2 sunt decedati iar actele pentru succesiune nu au fost facute de nici o parte......
Cum as putea totusi obtine aceste fonduri?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cipri_h , utilizator 09:39, 8 Mai 2010
Buna
Pentru un atelier de tamplarie puteti accesa fonduri pe masura 312 din PNDR
Cu toate acestea va trebui sa sustineti financiar parte dumneavoastra de finantare
Pentru a putea accesa fonduri europene va trebui sa va autorizati( eu va recomand Intreprinderea individuala, dar puteti sa va autofizati sub orice alta forma, PFA,SRL etc)
De asemenea va trebui sa va clarificati situatia imobilului pe care urmeaza sa implementati proiectul
Eu unul va recomand sa va adresati unei firme de consultanta, dar pana atunci puteti sa va faceti o idee ce presupune un proiect pe aceasta masura accesand site-ul www.apdrp.ro si descarcand de acolo ghidul solicitantului pentru masura 312
Multa bafta
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
cipri_h, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare shoarec shoarec vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru olarit raluca30 raluca30 Buna ziua, Intentionez sa infiintez un PFA si sa ma ocup de confectionarea de obiecte din argila. Se poate pentru o astfel de activitate sa accesez fonduri ... (vezi toată discuția)
Dezvoltare afacere in mediul rural BURCEA DORU BURCEA DORU Infiintare plantatie de arbusti-fructe de padure. Pe ce masura se incadreaza, se pot obtine fonduri UE , care sunt primii pasi de urmat ? (vezi toată discuția)