Cum ramine la ora actuala cei ce la ora actuala nu li sa recalculat punctajul nici in 2008 cu ordonanta 100/2008 si nici acum cu ordonanta 192/2015 eu care am lucrat la grupa de munca in radiatii si am un punctaj mai mic intrucit in 2005-2006-2007-nu a existat in statistica salarul mediu pe economie si de asta sa dat oug 100 /2008 iar puntajul sa calculat cu salariile din cartea de munca (incadrare pe post si sporurile aferente ) in2005 deci diferenta este de 0,06644 puncte la grupa 1 de munca si in ambele cazuri mi sa refuzat ar fi cazul sa dau in judecata in prezent
Domnilor va rog sa precizati urmatorul aspect;codul rutier la art.49 al1prevede ca in romania se circula cu 50 la ora in localitati la al 2,se poate circula cu de la 10 pina la 80 km ora cu avizul politiei al 3,trebuie ca fiecare localitate sa fie semnalizata cu viteza cu care se circula In teren lucrurile nu stau asa ;in unele au instalate foarte pompos (turistic) localitatea dar nu si viteza ,in altele nu sint semnalizate la terminare foarte multe au numai tabla de localitate ,sau sat fara a spune viteza cel putin la sate nu are nici semne Acum intrebarea ;politia stau cu radarele in astfel de localitati si dau amenzi cum interpretati aceasta lege ?art 1 e pentru institutiile statului (politie ,CNADR,Primarii)al2 pentru CNADR,primarii=D>)al3 este valabil pentru participanti la trafic(soferi) EX eu vin din europa de unde sa stiu eu ca in loc.ori care se circula cu 40 la ora daca nu e nici un semn sau cu 50 ,sau cu 30 cum am gasit nu ar trebui sa fie semne de circulatie cit timp in aceasta tara viteza difera de la un drum la altul si de la loc.la alta ? VA MULTUMESC
Da sint de acord cu ce spui dar incepind din 1990 toate legile pensiilor au fost o discriminare intre pensionari si fata de cei care au esit la pensie inainte de 1990 si as dori sa va comunic ca dupa 90 avem la conducera tari 2 categorii de HOTI de stinga si de dreapta legile pensiilor in lume sint cam asa ; 60 la suta din brutul cistigat + inflatia anuala pentruca de la acesta ai cotizat care a cotizat nu ca in romania mirsaveniile care sau facut si inca se fac
aceasta lege este cu modificarile ei ESTE DISCRIMINATORI E fata de pensionari care au esit la pensie inainte de 1 -4- 2001 cauza acestia nu pot sa isi recalculeze pensia mai ales ce care au lucrat in acod global deci au cistigat salarul brut si tot de aici acontribuit la pensie deci pensiile au fost calculate la salarul de incadrare +sporurile dar pina la acord mai este caci acolo sa contribuit IAR CU MODIFICARILE aduse in2013 acestia posa le se calculeze la brut si munca in acord oare de ce aceasta discriminare???? ce pot face in acest sens Multumesc