As vrea sa imi fac griji degeaba.
Dar la o verificare la Directia economica si de fraude, am fost gasita ca asociata in aceste plangeri...
Inca nu stiu ce fel de asociere........
Nici nu stiam de aceste plangeri, am aflat intamplator.....
Banii au fost incasati pe agentie, nu pe numele meu, administratorul era cel care lua banii si ii depunea sau nu la banca.....
Am lucrat in cadrul unei societati pana la 01 januarie 2009. Patronul, care este si administrator, are de restituit unor clienti diverse sume de bani, care au fost incasati pe baza de contract, factura si chitanta. Exceptand alte societati care au ales sa isi recupereze creantele pe calea justitiei, sunt si persoane fizice, clienti, care au facut plangeri la politie, pentru inselaciune si frauda impotriva societatii. In ce masura pot si declarata complice al acestui patron, in conditiile in care eram un simplu angajat si nu aveam acces la conturile bancare? Am aflat inatamplator ca sunt implicata in aceste plangeri, prin simplul fapt ca am fost angajata. Anumite plangeri au fost inregistrate dupa plecarea mea din societate, dar au fost si plangeri anterioare. Cartea mea de munca este inca la acest angajator si singura mea posibila de dovada ca nu mai lucrez la el, este noul ctr de munca, dar care este din data de 20 august. Ce sa fac?